Νέα με νόημα.........απο όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Athens Shopping: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τα καταστήματα της Αθήνας

Η πλατφόρμα Αthens Shopping προβάλλει την ποικιλία και τη μοναδικότητα της αγοράς της Αθήνας. Δίνει τη δυνατότητα σε εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, ομίλους και επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα, προσφορές και υπηρεσίες στους επισκέπτες της πόλης, Έλληνες & ξένους!


Brdnews - Shopping guide - Δικτυωνόμαστε σε όλη την χώρα και και οχι μονο

Κώστας Μπακογιάννης

Στη νέα χρηστική πλατφόρμα Athens shopping σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών σας συστήνουμε τα καταστήματα της πόλης!
Βρείτε εδώ τι σας προσφέρουν οι επιχειρήσεις της Αθήνας ανά κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών και ανά γειτονιά.
Εσείς δείχνετε την προτίμηση σας και μαζί ενισχύουμε την αθηναϊκή αγορά και τονώνουμε την οικονομία της πόλης!

Δείτε εδώ: www.athensshopping.gr

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, δήλωσε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κι εγώ προσωπικά, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, διότι ένα αίτημα του Εμπορικού κόσμου της πρωτεύουσας γίνεται πραγματικότητα. Η συνεργασία μας με τον Δήμο Αθηναίων και την ΕΑΤΑ έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου ολοκληρωμένου Εμπορικού Ψηφιακού Οδηγού «Athens Shopping», που έχει σαν στόχο να προβάλει την αγορά σε Έλληνες και ξένους καταναλωτές, μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, καθώς και όλους τους συντελεστές του έργου και καλώ όλους τους συναδέλφους που διατηρούν καταστήματα στα όρια του Δήμου Αθηναίων, να τα καταχωρήσουν στην πλατφόρμα athensshopping.gr που ήδη έχει αρχίσει την πιλοτική λειτουργία της».