Νέα με νόημα.........απο όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Ξάνθη: Για ένα νούμερο έχασε το Τζόκερ της Τρίτης

Μια ανάσα από το πολυπόθητο «όνειρο» του Τζόκερ βρέθηκε κάτοικος στην Ξάνθη που συμπλήρωσε ένα τυχερό δελτίο σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και πέτυχε 4 + 1. 
Να χάνονται μέσα από τα χέρια του σε ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου 6,5 εκατ. ευρώ είδε το βράδυ της Κυριακής κάτοχος δελτίου Joker στην Ξάνθη που αν και πρόβλεψε σωστά τα 5 νούμερα δεν κατάφερε να πιάσει και το μαγικό 6ο που θα τον έκανε εκατομμυριούχο.

Το τυχερό δελτίο, που για ένα μόλις νούμερο δεν κέρδισε το 5 + 1, συμπληρώθηκε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ του Λάκη Παπαδόπουλου, επί της οδού Μιχαήλ Καραολή, ενώ τα κέρδη για την 3η κατηγορία (στην οποία συγκαταλέγεται) αντιστοιχούν σε 2.500 ευρώ μεικτά.

Στην πρώτη κατηγορία σημειώθηκε Τζακ-Ποτ, καθώς δεν υπήρξε κανένας νικητής, ενώ στη 2η κατηγορία βρέθηκαν συνολικά 24 τυχερά δελτία. 

Πανελλαδικά, 17 άτομα κατάφεραν να πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους για τα 5 νούμερα, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να τα συνδυάσει με τον αριθμό Τζόκερ ώστε να λάβει τα 6,5 εκατ. ευρώ που κληρώνονταν το βράδυ της Κυριακής.




Συνολικά οι 17 τυχεροί άτυχοι μοιράζονται 1.339.782,43 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι θα λάβουν από 78.810,73 έκαστος.

με πληροφοριες και απο xanthinea.gr