Νέα με νόημα.........απο όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Εγκαίνια για το ανανεωμένο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΠΑΠ

Ματθαίος Ματθαίου, Chief Operations Officer ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου,  Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, Chief Retail Officer ΟΠΑΠ Ματθαίος Ματθαίου, Chief Operations Officer ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου,  Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, Chief Retail Officer ΟΠΑΠ

Στο επίκεντρο η εμπειρία διασκέδασης των πελατών στα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY.

Ένα πλήρως ανανεωμένο εκπαιδευτικό κέντρο για τους συνεργάτες και το προσωπικό του δικτύου του εγκαινίασε ο ΟΠΑΠ, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023. Το νέο Training Hub προσφέρει ένα μοντέρνο περιβάλλον εκμάθησης, όπου οι άνθρωποι του δικτύου του ΟΠΑΠ έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην πράξη, με τη συμβολή της ομάδας Retail Training της εταιρείας, γύρω από θέματα όπως η βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, η καθημερινή λειτουργία και οι ψηφιακές λύσεις των καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY κ.ά.

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες

Ο συνδυασμός μας Ενωμένο Εμπόριο σας καλεί να συμμετέχετε στις εκλογές του Εμπορικού συλλόγου Αγρινίου που θα γίνουν αύριο Τρίτη 14/2 και μεθαύριο Τετάρτη 15/2.

Σας καλεί να στηρίξετε τον συνδυασμό Ενωμένο Εμπόριο και τους υποψηφίους του για να εκλεγεί μια νέα διοίκηση που θα την χαρακτηρίζει το ήθος ,ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη ,στους θεσμούς ,στους συναδέλφους και κυρίως σεβασμός στην κοινωνία και στους καταναλωτές ,την πελατεία μας ,το πιο σημαντικό κεφάλαιο για την κάθε μικρή επιχείρηση, αυτή που εδώ και χρόνια έχουμε δημιουργήσει ,μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 12,3 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο - Κέρδη 100.000 ευρώ για τυχερό παίκτη στην Καστοριά

Κέρδη άνω των 12,3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 12.353.659 ευρώ. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 30 Ιανουαρίου έως και τις 5 Φεβρουαρίου 2023, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.473.822 ευρώ. 

Κέρδη 100.000 ευρώ για τυχερό παίκτη στην Καστοριά 

Θεσσαλονίκη: Μπούκαρε με μαχαίρι σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και άρπαξε 1.500 ευρώ – Φεύγοντας έπεσε στη τζαμαρία (φωτο)

Στιγμές τρόμου βίωσε το πρωί του Σαββάτου ο υπάλληλος ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Λίγο μετά τις 11:00, ένα άτομο μπούκαρε στο πρακτορείο επί της οδού Καμβουνίων και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το ποσό των 1.500 ευρώ.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, το μαχαίρι που κρατούσε έπεσε στο έδαφος. Φαίνεται όμως πως ήταν αρκετά ταραγμένος, αφού προκειμένου να εξέλθει από το κατάστημα έπεσε πάνω στην τζαμαρία της εισόδου.

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ καλει ολους τους πράκτορες να συμμετάσχουν στην διαδικασία των εκλογών


Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο για τον κλάδο μας, καλούμαστε να αναδείξουμε τα μέλη που θα παλέψουν για τα δικαιώματα μας.

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ που αποτελείται από 87 ικανούς συναδέλφους με όραμα, δεν εχει στόχο την επιβίωση των Πρακτορείων ΟΠΑΠ, αλλά την ανάδειξη του κλάδου μας, όπως πραγματικά μας αξιζει.
Σας παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο μας και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη διαδικασία των εκλογών.
Τη Δευτέρα 30/1 στο Novus Hotel η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.