Νέα με νόημα.........απο όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Deckwrapping - Μεταμορφώστε και το Deck του σκάφους σας με τα ειδικά φύλλα ρητίνης που χρησιμοποιεί η Boatwrapping.

Το EVA-FOAM είναι ένα νέο υλικό –φύλλο αφρού με κόλλα –το οποίο αποτελείται από δύο στρώματα φύλλου, κολλημένα μεταξύ τους, για μέγιστη δυνατή αντοχή σε συνθήκες τριβής.

Στην Boatwrapping διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να χαράξουμε πάνω στο υλικό, οποιοδήποτε σχέδιο ή μοτίβο. Όλες οι κοπές και οι χαράξεις γίνονται με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα –CAD/CNC –που εξασφαλίζουν τέλειο φινίρισμα. Στη συνέχεια, το τεχνικό τμήμα αποτυπώνει με απόλυτη ακρίβεια τις διαστάσεις και τις όποιες ιδιαιτερότητες του deck. Τη σειρά παίρνει το τμήμα του ατελιέ, όπου οι γραφίστες σχεδιάζουν το deck και τον τρόπο τοποθέτησης του υλικού σε αυτό. Τέλος, το τμήμα τοποθέτησης της εταιρίας μας, αναλαμβάνει την εγκατάσταση του φύλλου αφρού με την ειδική κόλλα, μία εργασία που μπορείτε και εσείς να αναλάβετε εάν το επιθυμείτε.

Πλεονεκτήματα του Deck wrapping

  • Προστατεύει το κατάστρωμα από φθορές και χτυπήματα
  • Δημιουργεί μία εξαιρετικά απορροφητική επιφάνεια με μείωση των κραδασμών
  • Δεν αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες, με αντοχή έως και 70 βαθμούς κελσίου.
  • Καθαρίζεται με καθαρό νερό και σαπούνι, ενώ είναι ανθεκτικό σε διάφορα υγρά, όπως λάδι και βενζίνη
  • Παραμένει αναλλοίωτο χρωματικά έως και 3 χρόνια
  • Η διαδικασία εφαρμογής του διαρκεί ελάχιστα, χωρίς να λερώνει ή να προκαλεί οποιαδήποτε αμυχή στο σκάφος
  • Με τη μέθοδο της χάραξης και της κοπής, μπορεί να χαραχθεί στο υλικό οποιοδήποτε μήνυμα, σχήμα, λέξη, φράση, λογότυπο επιθυμεί ο πελάτης.



















Η ανθεκτική και απορροφητική του επιφάνεια προσφέρει μία εξαιρετική πρόσφυση και παράλληλα μειώνει την κόπωση που προκαλείται από την συνεχή ορθοστασία επάνω στο κατάστρωμα.Επίσης προστατεύει το κατάστρωμά σας από γρατζουνιές και χτυπήματα.

Το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 3 χρόνια,και ο καθαρισμός του γίνεται με καθαρό νερό και σαπούνι.Είναι ανθεκτικό σε διάφορα υγρά (βενζίνη, πετρέλαιο, λάδι κ.λ.π.) Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Η όλη διαδικασία γίνεται σε ελάχιστο χρόνο,και χωρίς λερώματα στο σκάφος. Όλες οι κοπές και οι χαράξεις γίνονται με σύγχρονα μηχανήματα CAD/CNC για τέλειο φινίρισμα.

Σε σχέση με τα άλλα δάπεδα και σε συνδυασμό με την επιλογή custom σχεδίου και της μεγάλης ποικιλίας χρωματισμών,το κόστος είναι μικρότερο,κάνοντας το μοναδικό.

Το υλικό EVA λόγω της ειδικής σύνθεσής του δεν αναπτύσει υψηλές θερμοκρασίες και έχει αντοχή σε πάνω από 70 βαθμούς κελσίου,κάνοντας την παραμονή επάνω στο σκάφος απόλαυση.

Επίσης είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο σε σχέση με το PVC.

Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων
Τηλ. 6944 708152 - 6907022418
e-mail: kinisi@otenet.gr