Νέα με νόημα.........απο όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Οι 10 + 1 μεγαλύτερες τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

ΝΤΙΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η νέα μόδα αντανακλά τη νέα εποχή της ζωής μας.

Αυτές οι συλλογές "γεννήθηκαν” στην αβεβαιότητα ενός παγκόσμιου εγκλεισμού και παρουσιάστηκαν σε πρωτοφανείς συνθήκες social distancing και σε online προβολή. Η μόδα παρακολουθεί τις δραματικές ανατροπές που βιώνουμε κι αλλάζει.

Ροζ Άνοιξη

Αθώο, γλυκό, juicy ή προκλητικό, το ροζ μονοπωλεί την παλέτα της άνοιξης και ανακηρύσσεται statement χρώμα της νέας σεζόν.

Οι 10 + 1 μεγαλύτερες τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021
PRADA, Y/PROJECT, CHLOE


Big Time

Στον αντίποδα του φετινού μινιμαλισμού, οι δραματικοί ώμοι και τα φουσκωτά μανίκια γίνονται οι πρωταγωνιστές της νέας zoom πραγματικότητας.

PUFF SL
SCHIAPARELLI, LOEWE

Slogan-Mania

Με το σύνθημα Vote στο πρώτο λουκ του καλοκαιρινού show, ο οίκος Louis Vuitton έκλεισε το μάτι στις τελευταίες αμερικάνικες εκλογές και θύμισε στην μόδα ότι έχει φωνή.

SLOGAN
LOUIS VUITTON, CHANEL, CHLOE

Αθλητικό Πνεύμα

Η streetwear πολυτέλεια και η '90s sporty αισθητική γίνονται συμπαίκτες στον φιλικό αγώνα του καλοκαιρινού στυλ κι ορίζουν το νέο athluxury.

ATHLETIC
TOM FORD, MIU MIU, GIVENCHY, CELINE

XL Comfort

Χαλαρές και oversized γραμμές είναι ο απόηχος του "σπιτικού” lifestyle που επέβαλε η πανδημία, καθιερώνοντας μια νέα, easygoing αισθητική.

XL
ALEXANDRE VAUTIER, DIOR, SACAI

Ανθισμένοι Κήποι

Περισσότερο θεατρικά παρά ρομαντικά, τα φετινά florals ανοίγουν τα πέταλά τους στα πιο φρέσκα κι επίκαιρα ανοιξιάτικα outfits.

FLORAL
PRADA, TOM FORD, GUCCI

Μινιμαλισμός

Επιστροφή σε μια γοητευτικά αφαιρετική σιλουέτα που προτιμά τα μακριά μήκη και αναπολεί τον μινιμαλισμό της δεκαετίας των '90s.

MINIM
CHANEL, LOUIS VUITTON, PRADA

Tο Δίχτυ

Σε μια arts-and-crafts διάθεση, οι σχεδιαστές πειραματίζονται με την διχτυωτή πλέξη και παίζουν με την αποκάλυψη και το layering.

FISHNET
BALENCIAGA, DRIES VAN NOTEN, HERMES

Στην άμμο

Οι πενήντα αποχρώσεις της άμμου συνθέτουν την πιο elegant παλέτα της νέας μόδας κι εστιάζουν σε μια διαχρονική, utility κομψότητα.

SAND
VALENTINO, SAINT LAURENT, JACQUEMUS

Silver Blonde

Κλασικά, θηλυκά κομμάτια αποκτούν glamorous ασημένιες πινελιές και δίνουν τον επίσημο τόνο στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

SILVER
PACO RABANNE, LOUIS VUITTON, BALMAIN

Short Cuts

Στα καυτά νέα του καλοκαιριού, τα μίνι σορτς ξεφεύγουν από το λουκ διακοπών και γίνονται βασικό κομμάτι της αστικής γκαρνταρόμπας.

SHORTS
ZIMMERMANN, ISABEL MARANT, DOLCE & GABBANA
 
 
πηγη madamefigaro.gr