Νέα με νόημα.........απο όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες

Ο συνδυασμός μας Ενωμένο Εμπόριο σας καλεί να συμμετέχετε στις εκλογές του Εμπορικού συλλόγου Αγρινίου που θα γίνουν αύριο Τρίτη 14/2 και μεθαύριο Τετάρτη 15/2.

Σας καλεί να στηρίξετε τον συνδυασμό Ενωμένο Εμπόριο και τους υποψηφίους του για να εκλεγεί μια νέα διοίκηση που θα την χαρακτηρίζει το ήθος ,ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη ,στους θεσμούς ,στους συναδέλφους και κυρίως σεβασμός στην κοινωνία και στους καταναλωτές ,την πελατεία μας ,το πιο σημαντικό κεφάλαιο για την κάθε μικρή επιχείρηση, αυτή που εδώ και χρόνια έχουμε δημιουργήσει ,μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 12,3 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο - Κέρδη 100.000 ευρώ για τυχερό παίκτη στην Καστοριά

Κέρδη άνω των 12,3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 12.353.659 ευρώ. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 30 Ιανουαρίου έως και τις 5 Φεβρουαρίου 2023, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.473.822 ευρώ. 

Κέρδη 100.000 ευρώ για τυχερό παίκτη στην Καστοριά 

Θεσσαλονίκη: Μπούκαρε με μαχαίρι σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και άρπαξε 1.500 ευρώ – Φεύγοντας έπεσε στη τζαμαρία (φωτο)

Στιγμές τρόμου βίωσε το πρωί του Σαββάτου ο υπάλληλος ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Λίγο μετά τις 11:00, ένα άτομο μπούκαρε στο πρακτορείο επί της οδού Καμβουνίων και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το ποσό των 1.500 ευρώ.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, το μαχαίρι που κρατούσε έπεσε στο έδαφος. Φαίνεται όμως πως ήταν αρκετά ταραγμένος, αφού προκειμένου να εξέλθει από το κατάστημα έπεσε πάνω στην τζαμαρία της εισόδου.