Νέα με νόημα.........απο όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Ουκρανία: Πτώση ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους – Νεκροί όλοι οι επιβάτες

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε πως υπάρχει πτώση μεταγωγικού αεροσκάφους με όλους τους επιβάτες να είναι νεκροί. Η πτώση του αεροσκάφους έγινε στη νότια Ρωσία και κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία ενώ μέχρι τώρα είναι άγνωστος ο λόγος της συντριβής.

«Στις 24 Φεβρουαρίου, στην περιοχή Βορόνεζ, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης πτήσης για τη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού, ένα αεροσκάφος An-26 των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων συνετρίβη. Το πλήρωμα πέθανε», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία - Δείτε ζωντανά εικόνα από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο

Η 24η Φεβρουαρίου θα γραφτεί στην ιστορία ως η ημέρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την εισβολή στην Ουκρανία. Από τις 05:00 τα ξημερώματα η Ρωσία ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας γενικευμένη στρατιωτική επιχείρηση. Με απλά λόγια, η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ηγουμενίτσα: Φωτιά σε πλοίο με 237 επιβάτες – Το εγκατέλειψαν όλοι - ΒΙΝΤΕΟ

Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε στο κατάστρωμα 3 του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia, που πλέει υπό σημαία Ιταλίας, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας, κατά την εκτέλεση δρομολογίου από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντεζι με 237 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με το Mega η αποβίβαση τελείωσε και γίνεται η καταμέτρηση στις σωστικές λέμβους. 

Ξεχωριστές μοναδικές βραδές με κέφι, χορό και διασκέδαση στο kavatza live stage !!!

Αν είσαι λάτρης του ποιοτικού ποτού και της ποιοτηκής διασκέδασης  
η ιδανική επιλογή για την έξοδο σου είναι στο κέντρο της πόλης στο  kavatza live stage το οποίο θα  λατρέψεις για πολλούς λόγους, οπως  το decor του μαγαζιού, τους άκρως φιλικούς ιδιοκτήτες και το  προσωπικό,  την ποικιλία ποτών και πολλά αλλα που θα ανακαλύψεις κατα την βραδυνή σου έξοδο..

Έρχονται οι νέες επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος – Τι σχεδιάζεται για τον Φεβρουάριο

Με φόντο τους λογαριασμούς ρεύματος που συνεχίζουν να «καίνε» τόσο τα νοικοκυριά όσο και τις επιχειρήσεις, η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες ώρες υπολογίζεται πως θα ανακοινώσει τις τελικές της αποφάσεις για τις επιδοτήσεις του Φεβρουαρίου.

Αναμένεται να καθοριστούν τα ακριβή ποσά των επιδοτήσεων που όπως όλα δείχνουν μόλις και μετά βίας θα καλύψουν το 1/3 του εκρηκτικού κόστους που πυροδοτούν στους λογαριασμούς οι ρήτρες αναπροσαρμογής.

Σοκαριστικό τροχαίο στο Αντίρριο – ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Ιόνια Οδό

Απίστευτο τροχαίο στην Ιόνια Οδό στο Αντίρριο Ναυπακτίας – Ναυπάκτιος ο ένας οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση το Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά.