Νέα με νόημα.........απο όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

tora - Ανέπαφες πληρωμές οφειλών για περισσότερους από 230 οργανισμούς, από το δίκτυο του ΟΠΑΠ, διεκδικώντας δώρα και δώρο-επιταγές

Τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης της πληρωμής των δόσεων βεβαιωμένων οφειλών και ρυθμίσεων στο Δημόσιο, καθώς και μεγάλου αριθμού λογαριασμών, έχουν οι καταναλωτές μέσω του δικτύου των 3.000, περίπου, καταστημάτων του ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας tora.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας πραγματοποιείται μια ευρύτατη γκάμα πληρωμών, που καλύπτει συνολικά συναλλαγές για περισσότερους από 230 φορείς και οργανισμούς. Η πληρωμή του φόρου εισοδήματος και των επιμέρους δόσεων, του ΕΝΦΙΑ, καθώς και όλων των λογαριασμών, μπορεί να γίνει ανέπαφα μέσω καρτών. Με αυτό τον τρόπο οι φορολογούμενοι διευκολύνονται και στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ REX ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΠΑΠ

Όπως αναφέρεται από τον ΟΠΑΠ, οι καταναλωτές που θα επιλέξουν μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου τα καταστήματα ΟΠΑΠ να πληρώσουν τις οφειλές στην εφορία και τους λογαριασμούς τους, αποκτούν τη δυνατότητα συμμετοχής στην εβδομαδιαία κλήρωση και διεκδικώντας δώρα, όπως iphone, τηλεοράσεις, tablets και δώρο-επιταγές για τα καταστήματα Public. Η εβδομαδιαία κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα. Η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου και η όγδοη και τελευταία στις 22 Νοεμβρίου.

Facebook: «Πώληση προσωπικών δεδομένων 1,5 δισ. χρηστών σε χάκερ» – Προς πώληση τα domain Instagram και Whatsapp;

 Ένα δημοσίευμα – βόμβα του Sputnik αναφέρει ότι πωλούνται δεδομένα δισεκατομμυρίων χρηστών του Facebook (!) σε χάκερ, την ώρα που η πλατφόρμα του «κολοσσού» των social media είναι «κάτω» για σχεδόν πέντε ώρες πια.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα προσωπικά δεδομένα 1,5 δισ. χρηστών του Facebook είναι διαθέσιμα για πώληση σε φόρουμ χάκερ και πιο συγκεκριμένα πως στα τέλη Σεπτεμβρίου, είχε δημοσιευτεί ανακοίνωση στο εν λόγω φόρουμ χάκερ που ανέφερε ότι είχε ονόματα, email, αριθμούς τηλεφώνου, τοποθεσία, φύλο 1,5 δισεκατομμυρίου χρηστών του Facebook.

Facebook στα χειρότερά του: Οι αποκαλύψεις, η «πληγή» στην Wall Street και τα προβλήματα σε όλο τον κόσμο

 Οι πλατφόρμες FacebookInstagramWhatsApp και Messenger είναι εκτός λειτουργίας καθώς υφίστανται μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σύμφωνα με ιστοσελίδες εξειδικευμένες στην παρακολούθηση των πλατφορμών.

Τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram και οι δύο υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp και Messenger του κολοσσού της Καλιφόρνιας παρουσιάζουν μαζική βλάβη.

Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

“Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος” “αδύνατον να βρεθεί η διεύθυνση του διακομιστή”, ανέφερε η ιστοσελίδα του Facebook απευθυνόμενη σε πολλούς χρήστες μετά τις 18.00 (σ.σ. ώρα Ελλάδος) όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr. Η βλάβη δείχνει να διαρκεί εδώ και σχεδόν τρεις ώρες πια…

Το Facebook μίλησε… μέσω Twitter