Νέα με νόημα.........απο όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

«Κούρεμα» δανείων και χρεών σε εφορίες και Ταμεία… προ των πυλών

Η επόμενη μέρα μετά την πανδημία συνιστά το μεγάλο στοίχημα για την αγορά: Με μηδενικά ταμειακά διαθέσιμα κάθε επιχείρηση θα πρέπει να βρει «ζεστό χρήμα» ώστε από τη μια με το άνοιγμα της δραστηριότητάς της να προμηθευτεί τα απαραίτητα προϊόντα και από την άλλη να καλύψει τις υποχρεώσεις της απέναντι στο κράτος και τις τράπεζες. Η εξίσωση δύσκολη και φαινομενικά αδύνατη να λυθεί, όμως... υπάρχει τρόπος.

25η Μαρτίου στο Προεδρικό Μέγαρο - Oσοι θα δώσουν το παρών θα γλείφουν και τα δάχτυλά τους! - Τι περιλαμβάνει το μενού

25η Μαρτίου: Το μενού στο Προεδρικό από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου

Με γεύσεις της θάλασσας λόγω Σαρακοστής αλλά και έμφαση στα ελληνικά προϊόντα προετοιμάζεται το δείπνο που θα παραθέσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821, με την υπογραφή του σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Θωμάς Ράμμος: O τολμηρός ιδρυτής των Market In απο την Ανάληψη του δήμου Θέρμου που «λύγισε» από τον κορονοϊό

«Έναν επιχειρηματία παλαιάς κοπής στερείται το λιανεμπόριο» ήταν τα πρώτα λόγια ανθρώπων της αγοράς στο άκουσμα της είδησης ότι ο Θωμάς Ράμμος, ιδρυτής και πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Market In, νικήθηκε από τον κορονοϊό.

Άνθρωπος πολυσχιδής, εργασιομανής και με κοινωνικές ευαισθησίες, ο Θωμμάς Ράμμος δραστηριοποιήθηκε στο λιανεμπόριο για περισσότερο από 40 χρόνια, ενώ με τις επιχειρηματικές του κινήσεις έβαλε το δικό του «λιθαράκι» για την πορεία που διέγραψε ο κλάδος των σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

Lockdown: Όλα τα νέα μέτρα - Τι αλλάζει από σήμερα στα SMS για τις μετακινήσεις

Πιο σκληρό γίνεται το lockdown από το πρωί της Πέμπτης έως τις 16 Μαρτίου, μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα. Από αύριο θα ισχύουν πιο αυστηρά μέτρα στις μετακινήσεις, μετά τις αλλαγές σε συγκεκριμένους κωδικούς που στέλνουν με SMS οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους στο 13033. Στην πράξη, στους έξι λόγους μετακίνησης σε όλη τη χώρα διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στους κωδικούς 2 και 6.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, από αύριο το πρωί στις 6 έως και τις 16 Μαρτίου στις 6 πμ θα ισχύουν τα εξής: